Hava Durumu

Akıllara durgunluk veren kazada bir aile yok oldu

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Gürbulak Köyü yakınlarında İran plakalı TIR ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu Eskin ailesinden 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2013 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2013 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akıllara durgunluk veren kazada bir aile yok oldu

Doğubayazıt’tan Gürbulak Köyü'ne giden işadamı Mehmet Salih Eskin yönetimindeki 04 D 6027 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen 53 B 50410 İran plakalı TIR'la çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle plastik hammaddesi yüklü olan TIR şarampole devrilirken, hafif ticari araç hurdaya döndü. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Salih Eskin, eşi Medine Eskin, kızları; 15 yaşındaki Ronahi, 14 yaşındaki Havin, 11 yaşındaki Berivan ve 9 yaşındaki Leyla Eskin kaza yerinde öldü. Aynı araçta sıkışan 7 yaşındaki Fatma Eskin yaralandı.

Kazada ölen Eskin ailesinin fertlerinin cenazeleri Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kazanın meydana geldiği yol sabaha kadar trafiğe kapalı kaldı.

TIR'da bulunan İran vatandaşı 2 kişi ile Eskin ailesinden kazadan tek yaralı kurtulan Fatma Eskin de Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ölenlerin yakınları hastanede Kürtçe ağıtlar yakarken polis de geniş güvenlik önlemi aldı. Mehmet Salih Eskin'in Kırgızistan'da iş yaptığı tatil için ailesiyle birlikte memleketi Doğubayazıt'a geldiği ve 24 Ağustos'ta bir düğünde sağdıçlık yaptığı belirtildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.