Hava Durumu

Aklımda sadece Bursaspor var

Bursaspor'un genç yeteneği Enes Ünal, hakkında çıkan Chelsea haberlerine açıklık getirerek, "Burada mı kalacağım, gidecek miyim bilmiyorum. Aklımda sadece Bursaspor var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2013 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aklımda sadece Bursaspor var

Chelsea ve Manchester City gibi kulüplerin kendisini istediği yönünde çıkan haberleri değerlendiren Enes, "Haberden çok, gerçek olursa mutlu olacağım. Birçok takım beni izlemeden önce haberi geliyor. Maçtan önceki gece yatarken düşünüyorum ama sahada aklımda sadece gol atmak oluyor. Şimdi Bursaspor'da olduğum için aklımda sadece burası var. Sadece oynuyorum. Burada mı kalacağım, gidecek miyim bilmiyorum. Bunları daha çok babam düşünüyor" diye konuştu.

TANINDIĞIMDA TERLİYORUM

Kendisini hakkında çıkan haberlerin hayatında yarattığı farklılıklardan bahseden genç futbolcu, “Daha çok tanınıyorum artık. Geçen gün metroya binmem bile haber oldu. Taksiyle mi gideyim anlamadım ki. Utangaç biri olduğum için rahatsız oluyorum. Biri beni tanıdığında terliyorum" ifadelerini kullandı. Avrupa’da futbol oynama düşüncesinin kendisini tedirgin ettiğini ifade eden Enes Ünal şunları söyledi: “Sevdiğim insanların hepsine birden uzak kalırsam zor olabilir. Burada iyi olmamızı isteyen çok, herkes sırtımızı sıvazlıyor ama orada bu kimsenin umurunda olmayacak, rekabet daha çok olacak. Bunlar hayatın gerçekleri"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.