Hava Durumu

"Aklımı kaybediyorum" diyerek pencere önünde üstsüz poz verdi

Pandemi nedeni ile iş bulmakta zorlandığını söyleyerek isyan eden İngiliz model Keeley Hazell, sosyal medya hesabından üstsüz poz vererek, evde kaldığı süre zarfında hep evde tamamen çıplak dolaştığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Aklımı kaybediyorum" diyerek pencere önünde üstsüz poz verdi

Altında sadece iç çamaşırı olan Keeley, göğüslerinin fotoğrafta gözükmemesi için üst tarafını sansürledi. Pencere önünde fotoğraf çektiği için komşularının kendisini çıplak görme riskini umursamayan Keeley, fotoğrafı "Sizi bilmiyorum ama ben gerçekten aklımı kaybediyorum" başlığı ile paylaştı. 17 yaşındayken girdiği modellik yarışmasında birinci olduktan sonra kısa sürede ünlenen Keeley, çalıştığı dergide çekim başına 30,000 sterlin kazanıyordu.

Daha sonra sinemaya adım atan Keeley 2012 yılında St George's Day ve Violet gibi filmlerde yardımcı oyuncu olarak oynadı. En son Gri'nin Elli Tonu filminde oynayacağı kararlaştırılan güzel model, son dakika yapılan bir değişiklikle rolünü Dakota Johson'a kaptırdı. Keeley, son yaptığı açıklamada çıplak poz vermeyi bıraktığını ama yarı çıplak çekimler yapmaya devam edeceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.