Hava Durumu

Aklımız fikrimiz UEFA Kupası'nda

Pablo Martin Batalla ilk kez bu kadar samimi açıklamalarda bulundu. Arjantinli y

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2012 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2012 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aklımız fikrimiz UEFA Kupası'nda
 Bursaspor’un 10 numarası Pablo Martin Batalla, Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalar yaptı. Yeşil Beyazlı takımda olduğu için mutlu olduğunu belirten Batalla, “Bursaspor’da 3 senedir oynuyorum. İlk geldiğim günden beri kendimi çok mutlu hissediyorum. Özellikle taraftarın gösterdiği ilgi beni çok mutlu ediyor. Her zaman daha iyi olmak için çalışıyorum. Performansımdan mutluyum ancak dediğim gibi her zaman önceki yaptıklarımdan daha iyisini başarmak için kendime hedef koyuyorum. Planlarım bu yönde” dedi.

FUTBOLDA HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR
Bursaspor’da sözleşmesinin devam ettiğini ve bu camiada olmaktan dolayı tarif edilemez bir mutluluk duyduğunu söyleyen Arjantinli yıldız, “Futbol çok değişik ve dinamik bir sektör. İki yıl daha sözleşmem var. Burada da çok heyecanlı ve mutluyum. Ancak önümüzdeki 5 sene 10 sene ne olur bu bilinmez. Her an her şey olabilir. Futbol böyle bir şey” ifadelerini kullandı. Başarılı futbolcu ayrıca, Türkiye ile Arjantin futbolu arasında fark olduğunu, futbolcu fabrikası gibi çalışan ülkesinde oyuncuların bir noktadan sonra kendisini Avrupa’ya attığını, Türkiye’nin de finansal açıdan cazip bir yer olduğunu belirtti.

PINTO’NUN BÖLGESİ FARKLI

Vatandaşı Insua ile uyum sağlayamayan ancak Pinto’yla iyi bir ikili olan Pablo Batalla, bu konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Tabii ki burada bazı kişilerin anlayamadığı bir durum var. Pinto ile Insua’nın bölgeleri çok ayrı. Ertuğrul Sağlam takımını tek forvet oynatmayı seviyor. Çünkü Pinto bu sisteme uyum sağladı ve bölgesinde çok iyi iş çıkardı. Ben de tam onun arkasındayım ve topu ona daha rahat ulaştırabiliyorum. Ancak Insua ile ikimiz aynı bölgede oynuyorduk. Bu yüzden uyum olmamış gibi gözükebilir.”

KONSANTRE OLUYORUZ

Gelecek sezon için hedeflerini dile getiren yıldız futbolcu, “Öncelikle UEFA maçını düşünüyoruz. Buna konsantre oluyoruz. Geçen sezonlardan edindiğimiz tecrübe ve üstüne koyduklarımızla başarılı olmak istiyoruz. Oyun anlayışımızı geliştirdiğimize ve kaliteyi getirdiğimize inanıyorum. Ligde de ilk 5’e girmek hedefimiz. Umarım hepsi gerçekleşir” şeklinde konuştu. Başkan İbrahim Yazıcı’nın “Önümüzdeki 3 sene içinde Avrupa’da çeyrek final hedefliyoruz” ifadesine de değinen Batalla, “Futbolda her şey olabilir. 3 sene boyunca performansımızın üstüne koya koya gidersek neden olmasın” dedi.

Bu kadarını beklemiyordum
Türkiye’de geçirdiği zamana değinen Tangocu, “Ben Türkiye’ye geldiğimde 5 sene oynarım gibi bir düşüncem yoktu. Ama geriye baktığımda son üç yılı burada yaşadım. Burada olmak çok güzel. İleriki yıllarda ne olacağı belli olmaz. İlk geldiğim dönemde Türk vatandaşlığı teklif edilse ve bunu kabul etsem nasıl bir sonuç ortaya çıkardı bilemem ama en azından Türkiye’de yaşamaktan keyif alıyorum” şeklinde görüş belirtti.


Futbolcu dediğin medyatik olmaz
Futboldan artan zamanını ailesi ile geçirdiğini belirten Batalla, şunları söyledi: “Futbol bir iş ve burada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Boş zamanlarımda ailemle beraber olmayı seviyorum. Futbolcuların çok medyatik olmamaları gerek. İşine önem vermeliler. Çünkü işleri çok daha önemli. Bence bunlar yanlış şeyler”






Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.