Hava Durumu

Akşener'in Erdoğan açıklamalarına AK Parti'den peş peşe tepkiler

Bugünkü grup toplantısında, "sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu" ifadesini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e peş peşe tepkiler geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akşener'in Erdoğan açıklamalarına AK Parti'den peş peşe tepkiler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: Filistin'de Erdoğan'a dua eden mazlumların ahı sizi yakar. Meral Akşener, Sizin milliyetçiliğiniz kendi ülkesinin liderini azılı bir katille eş tutmak mıdır? Belli ki terör yandaşı partilerle ittifak kurdukça diliniz Kandille uyumlu hale geliyor. Yazıklar olsun!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Meral Akşener'i sayın Cumhurbaşkanımız hakkında söylediği izansız sözleri dolayısı ile şiddetle kınıyoruz. Eğer Akşener, Netanyahu'yu birilerine benzetecekse "açık işbirliği - gizli ittifak" yaptıkları masum insanların katili terör örgütünün siyasal uzantılarına benzetsin.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: Filistin davasını dünyada en yüksek sesle savunan Recep Tayyip Erdoğan'a söylenen bu sözler, tarihe ihanettir. Utanmazlıktır! Meral Akşener'in bu terbiye yoksunu dili, Filistin'i/Gazze'yi ve bu davaya gönül veren milyonları üzmüş; katliamcı İsrail'i ve Netanyahu'yu sevindirmiştir! Yazık!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.