Hava Durumu

Alacak tartışmasında 2 kardeşi yaralayıp, kaçtı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde alacak anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada Menderes Çoban av tüfeğiyle başından vurularak, ağabeyi Fahrettin Çoban ise sırtından bıçaklanarak yaralandı. Olayın şüphelisi ve yanındaki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2021 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2021 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alacak tartışmasında 2 kardeşi yaralayıp, kaçtı!

Olay, dün gece Evrenseki Mahallesi Kömürcüler Kümeevleri mevkiinde meydana geldi. Sebahattin B. ile Menderes Çoban ve ağabeyi Fahrettin Çoban, alacak anlaşmazlığı yüzünden tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmanın ardından Sebahattin B., av tüfeğiyle 4 el ateş ettiği Menderes Çoban'ı başından, Fahrettin Çoban'ı ise bıçakla sırtından yaraladı.

Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler Menderes Çoban ve Fahrettin Çoban'ı ambulansla ilçedeki hastaneye götürdü. Menderes Çoban'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Sebahattin B.'nin 07 LTZ 64 plakalı araç ve yanında bulunan kimliği tespit edilemeyen erkek şüpheliyle kaçtığı belirlendi. Sebahattin B. ve yanındaki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.