Hava Durumu

Alacaklılar muhatap bulamadı! (ÖZEL HABER)

Bursaspor'un 3 puanının silinmesiyle ilgili verilen süre bugün mesai saatinin bitimiyle sona erecek. Son 24 saatteki durumu anlatan başkan Erkan Kamat, "Alacaklılar adam yerine koyulmamış ve bu sonuç doğmuş. Bir yere kadar getirdiğimiz dosyalar var. Toplam tutar yaklaşık 25 milyon lira" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2020 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alacaklılar muhatap bulamadı! (ÖZEL HABER)

ÖZEL HABER | SÜHA GÜRSOY

Erkan Kamat üç puan silinmesi için sürenin dolmasına sayılı saatler kala Bursa Hakimiyet'e konuştu.

PARA ÖDENİRSE CEZA KALKAR

Bursaspor'un kapısına dayanan üç puan silinmesiyle ilgili süre bugün dolacak. Gözler mesai saatinin bitiminin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulübe göndereceği yazının içeriğinde olacak. İki hafta önce TFF Başkanı Nihat Özdemir'e yaptıkları ziyarette pandemiyi gerekçe göstererek cezanın ertelenmesini gündeme taşıyan Erkan Kamat yönetimi söz konusu dosyalarla ilgili temaslarını gün içinde de sürdürecek.

Gelişmeler hakkında Bursa Hakimiyet'e konuşan Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, 3 puanın silinmesiyle ilgili CAS ve FIFA'da 'Para ödendiği takdirde ceza kalkar' maddesi bulunan dosyalarla uğraştıklarını açıkladı.

ADAM YERİNE KONULMAMIŞ

Erkan Kamat, "Biz bu cezayı geçen dönemde yemişiz. Şu an sadece 'Ceza kalkar mı?' diye uğraşıyoruz. Ama kolay değil. Bugün sonuna kadar yükümlülüklerimizi yerine getirirsek ceza kalkar. Aksi takdirde daha önce gelen puan silme cezası uygulanır. Karşı tarafla birebir görüşmeleri ben yürütüyorum. Alacaklıların neredeyse hepsinden, "5 yıldır karşımızda muhatap bulamadık." yanıtını aldım. Yani alacaklılar adam yerine koyulmamış ve bu sonuç doğmuş. Bir yere kadar getirdiğimiz dosyalar var. Toplam tutar yaklaşık 25 milyon lira. Temaslarımız gün içinde de sürecek. Federasyonun tavrı da önemli. Gelişmeleri kamuoyuna aktaracağız." dedi.

Bursaspor'un eksi üç puan cezasıyla karşı karşıya kalmasına neden olan alacaklı listesini 17 Ağustos tarihinde başkan Erkan Kamat eski yönetimden imza karşılığı teslim almıştı. Kamat o tarihten bu yana tahtanın açılması için çaba sarf ediyor. Kamat'ın teslim aldığı listede '13 milyon liraya iner' ifadesi dikkat çekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.