Hava Durumu

Albayrak görüş belirtti: Başkana kıyamıyorum

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta Mustafa Cengiz'in futbolcular hakkında yaptığı açıklamalardan sonra yaşanan krizin ardından Abdurrahim Albayrak da konuştu. Mustafa Cengiz'in, "Donk'un cinsel partilerinden bıktık, futbolcular şerefleriyle oynamalılar" sözüyle ilgili Abdurrahim Albayrak, "Başkana da kıyamıyorum, Galatasaray'a da kıyamıyorum. Kulübün ödemeleri var, onları da düşünüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Albayrak görüş belirtti: Başkana kıyamıyorum

Yapılacak seçimde Galatasaray başkanlığına adaylığını koyması beklenen Abdurrahim Albayrak, açıklama yaptı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz geçtiğimiz hafta, "Futbolcular şeref ve haysiyetlerini hatırlamalı" diyerek gerginliği başlatırken, ardından da " Ryan Donk'un cinsel partilerinden bıktık" ifadelerini kullanarak büyük eleştiri toplamıştı. Albayrak, bu konuyla ilgili sorulan soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

"ONLARI DA DÜŞÜNÜYORUM"

Başkan adaylığıyla ilgili soruya renk vermeyen Albayrak, "Ne Galatasaray'a ne de başkana kıyamıyorum. Kulübü bekleyen ödemeler var, onları da düşünüyorum." diye konuştu. Kulislerde yüksek sesle Abdurrahim Albayrak'ın başkanlığa aday olacağı konuşuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.