Hava Durumu

Aldatılan kadın verdiği karaciğeri geri istedi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ekim 2019 yeni bölümünde karaciğerini verdiği eşi tarafından aldatılan kadın gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2019 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2019 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aldatılan kadın verdiği karaciğeri geri istedi!

Müge Anlı'nın sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ekim 2019 yeni bölümü ile gündeme oturdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü canlı yayınına karaciğerini verdiği eşi tarafından aldatılan bir kadın konuk oldu. Hasta olan eşine karaciğerini verdiğini söyleyen Melike Özmen, 12 yıllık eşi tarafından aldatıldığını ve karaciğerini geri istediğini anlattı.

Eşine Karaciğerini Verdi

Müge Anlı 10 Ekim 2019 yeni bölümü katılan Melike Özmen isimli kadın, hasta olduğunu bilmeden evlendiği eşinin karaciğer hastası olduğunu öğrendikten sonra karaciğerini vermeyi kabul etti. Ameliyat yapıldı ve Melike Özmen'in eşi sağlığına kavuştu.

Aldatıldığını Öğrendi

Talihsiz kadın ameliyatın ardından eşi tarafından aldatıldığını öğrendi. Defalarca aldatılan kadın eşine şu an birlikte olduğu kadının hamile olduğunu öğrendikten sonra büyük yıkım yaşadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran kadın, kendisini aldatan 12 yıllık eşine verdiği karaciğeri şimdi geri istiyor. Eşinin kendisini 20 yaşında bir kadınla aldattığını ve kendisinin bunu hak etmediğini söyleyen Melike Özmen, her şeyi öğrendikten sonra boşanmak için eşi tarafından tehdit edildiğini de sözlerine ekledi.

Kalbim Çok Kırıldı Ondan İntikam Almak İstiyorum

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ekim 2019 canlı yayınına katılan Melike Özmen, eşinin sadece ciğerini almadığını aynı zamanda yaptıklarıyla kalbini çok kırdığını söyledi. Daha önce aldatıldığını öğrenseydi ciğerini kesinlikle vermeyeceğini söyleyen Melike Özmen, Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyerek eşinin yaptıklarının cezasını çekmesi gerektiğini dile getirdi. Şimdi ailesinin yanına geri döndüğünü fakat eşinin boşanmak için kendisine rahat vermediğini söyleyen Melike Özmen, bundan sonraki süreçte ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağını dile getirdi.

Boşanmayı Düşünmüyorum

Yaşadıklarından dolayı derinden sarsılan Melike Özmen eşinden boşanmayı düşünmediğini söyledi. Eşinin boşanmak için çocuğunu bile kaçırmaya kalktığını söyleyen Melike Özmen, onun başka biriyle evlenmesine izin vermemek için boşanmadığını söyledi. Melike Özmen'i aldattığı iddia edilen eşi ise telefonla canlı yayına bağlandı. Melike hanımın söylediklerinin bazılarının doğru bazılarının yalan olduğunu söyleyen eşi, şu anda başka biriyle beraber olduğunu da kabul etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.