Hava Durumu

Alex neyse Batalla o

Selçuk Şahin "Batalla, Bursaspor efsanesi. Fenerbahçe için Alex neyse Bursaspor için de Batalla odur." yorumunda bulunurken, kariyer hedefini açıkladı. 39 yaşındaki futbolcu, "Teknik direktörlük düşünüyorum. Fenerbahçe'den bir teklif gelirse bizim için şereftir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2020 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2020 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alex neyse Batalla o

1 YIL DAHA OYNARIM

Bursaspor kaptanı Selçuk Şahin Fenerbahçe dönemi ve Yeşil Beyazlı takım hakkında konuştu. Deneyimli krampon, sosyal medyadan kendisine yöneltilen bir soru üzerine iki güney Amerikalı futbolcuyu kıyasladı. Bursaspor'un efsanesi Batalla'yla ilgili açıklamada bulunan Selçuk Şahin, "Batalla, Bursaspor efsanesi. Fenerbahçe için Alex neyse Bursaspor için de Batalla odur." ifadelerini kullandı. Futbolu Bursaspor'da bırakmak istediğini yineleyen 39 yaşındaki futbolcu, "Futbolu bırakma düşüncesi var tabii. Bir yıl daha oynamak, sonra da önüme bakmak istiyorum. Bursaspor'da bırakmak isterim." ifadelerini kullandı.

BİZİM İÇİN ŞEREFTİR

Bursaspor'a zorlukları bilerek geldiğini söyleyen Selçuk Şahin, "Bursaspor'da başarılı gidiyoruz. 3 puanımız silindi, o olmasa daha iyi bir yerdeydik. Önceki yönetim çok kötü yönetmiş. Bu tarz zorlukları göze alarak geldim. İnanıyoruz ki Bursaspor, Süper Lig'e çıkacak. Çıktıktan sonra da birkaç yıl içinde o eski güçlü Bursaspor'u oluşturma hedefindeyiz." dedi. 2009-10 sezonunda Galatasaray'a 36 metreden attığı gol için "İnanılmaz bir an" yorumunda bulunan Selçuk, futbolu bıraktıktan sonraki hedefini, "Teknik direktörlük düşünüyorum. Fenerbahçe'den bir teklif gelirse bizim için şereftir. Seve seve kabul ederiz." sözleriyle dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.