Hava Durumu

Alex Telles'ten Galatasaray açıklaması

Porto'nun Galatasaray'dan transfer ettiği Alex Telles, zorlu maç öncesinde konuştu. Telles, "Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Dış etkenlere kulağımızı kapatırsak istediğimiz sonucu alırız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 21:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alex Telles'ten Galatasaray açıklaması

Porto'nun başarılı futbolcusu Alex Telles, Galatasaray maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. İstanbul'a çok fazla eksik futbolcuyla geldiklerini ifade eden Telles, "Grupta iyi bir pozisyondayız. Bu da takımdaki herkesin aynı hedefe odaklanmasıyla gerçekleşti. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Zor bir atmosferde oynayacağız. Dış etkenlere kulağımızı kapatırsak istediğimiz sonucu alırız. Zor bir maç oynayacağız. Gruptan çıkmış olmak konsantrasyon problemi oluşturabilir ama herkes kazanmak için elinden geleni yapacak" ifadelerini kullandı.

"ELİMDEN GELDİĞİNCE GALATASARAY'I DESTEKLEMEYE ÇALIŞIYORUM"

Daha önce Galatasaray forması giyen Alex Telles, yeniden Türkiye'ye gelmesiyle ilgili olarak da, "Burada çok güzel anılarım, dostlarım var. İstanbul'da güzel zaman geçirdim. Onları tekrar görmek güzel olacak. Elimden geldiğince Galatasaray'ı takip etmeye ve desteklemeye çalışıyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.