Hava Durumu

Alexander Sörloth bombası!

Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, bu yaz transfer gündeminin en çok konuşulacak isimlerinden biri olacakmış gibi görünüyor. İtalyan basını, Süper Lig'in gol kralı hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2020 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2020 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alexander Sörloth bombası!

Trabzonspor'un geçtiğimiz yaz Crystal Palace'tan iki yıllığına kiraladığı Alexander Sörloth, bu sezon Bordo Mavililer'de gösterdiği müthiş performans sonrası transfer gündemini en çok meşgul eden isimler arasına girecekmiş gibi görünüyor.

İtalya'da yayım yapan Corriere del Mezzogiorno gazetesi, Fırtına'da bu sezon çıktığı 46 maçta 29 kez fileleri havalandıran 24 yaşındaki santrforun Serie A ekiplerinden Napoli'nin transfer listesinde olduğunu yazdı.

Haberde Lille'de forma giyen Victor Osimhen'i kadrosuna katmayı bir türlü başaramayan Çizme ekibinin rotayı Real Madrid'de forma giyen Luka Jovic, Zenit Saint Petersburg'un yıldızı Sardar Azmoun ve Süper Lig'in hâlihazırdaki gol kralı Sörloth'a kırabileceği ifade edildi.

Kulübüyle bir yıllık daha mukavelesi bulunan Sörloth'un 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50'sinde ilk 11'de başlaması hâlinde 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.