Hava Durumu

Alexandre Pato'dan heyecanlandıran paylaşım!

İsmi Süper Lig ekibi Sivasspor ile anılan Alexandre Pato'dan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alexandre Pato'dan heyecanlandıran paylaşım!

Ara transfer döneminde ismi Sivasspor ile anılan Brezilyalı golcü Alexandre Pato'dan şaşırtan ve sürpriz paylaşım geldi.

31 yaşındaki golcü futbolcu twitter hesabından aslan paylaşımı yaptı. Bu paylaşım sonrası ismi Sivasspor ile anılsa da Galatasaray'a mı transfer oluyor sorusu akıllara geldi.

2020 yılında Sao Paulo forması giyen ve 13 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergileyen Sambacı forvet kariyerinde Milan, Chelsea, Villarreal, Tianjin, Sau Paulo, Corinthians ve Internacional formaları giydi.

Sivasspor taraftarı çok istiyor!

DG Sivasspor taraftarı son iki gündür Brezilyalı futbolcu Alexandre Pato'nun sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa Sivasspor'a gelmesi yönünde mesajlar yağdırıyordu.

Başkan açıklama yaptı!

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Sivasspor Başkanı Macnun Otyakmaz "Kenar ve 10 numara arayışlarımız sürüyor. Sürekli Pato hakkında mesaj geliyor. 1,5 yıldır oynamamış ve yıllık 1,5 milyon euro isteyen bir oyuncuyu taraftarımız istiyorsa başımız üstüne, getiririz. Robinho da Cicinho da oynayan oyunculardı, Pato'yu oynatmak için 3-4 ay lazım. Pato'yu alacak olsak, taraftarımızın aşırı isteği yüzünden 2 kat pahalı almak zorunda kalırız. Bu da bir hata. Alacağımız oyuncuyu çok istiyormuşuz gibi davranmak zarar." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.