Hava Durumu

Aleyna Tilki'den 'semtinizin serserisi' pozu!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf çok konuşuldu. Tilki, çorapla topuklu ayakkabı giydi. Tilki sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafa, "Semtinizin serserisi" notunu düştü.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2019 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2019 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aleyna Tilki'den 'semtinizin serserisi' pozu!

Son zamanlarda plajda verdiği bikinili karelerle gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

"SEMTİNİZİN SERSERİSİ"

Genç yaşta şöhret basamaklarını tırmanmaya başlayan ve özellikle son zamanlarda yaptığı açıklamalarla ve verdiği pozlarla magazin gündemini meşgul eden Aleyna Tilki, hesabından paylaştığı son fotoğrafla ilginç ve esprili bir benzetmede bulundu. Konsere giderken kullandığı minibüsün içerisinde verdiği pozu hesabından paylaşan Tilki bu kareye "Semtinizin serserisi" notunu düştü.

TANGA BİKİNİSİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Gün boyu denize girip güneşlenen genç şarkıcı, cesur bikinisiyle ilgi odağı oldu. Şarkıcı deniz keyfinin ardından üniversite sınavı için İstanbul'a döndü.

SINAV SONRASI SİTEM ETMİŞTİ

Üniversite sınavına giren Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Offf zamanı yetiştirmek zordu sınavda! Bence 20 dakika daha vermeleri lazımdı" diyerek sürenin yetersizliğinden şikayet etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.