Hava Durumu

Aleyna Tilki'nin annesi 'canım ben' deyip kolunu öptü

Sosyal medya hesabını kızı Aleyna Tilki kadar aktif kullanan Havva Öztel, takipçilerinden gelen soruları cevapladı. Öztel, "Kendinize en çok hangi konuda güveniyorsunuz?" sorusuna cevap verirken "Kendime güveniyorum. Canım ben" diyerek birkaç kez kolunu öptü.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2021 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2021 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aleyna Tilki'nin annesi 'canım ben' deyip kolunu öptü

21 yaşındaki Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Orhan Gencebay'ın bir şarkısını okuyan Öztel, bu sefer de Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

MÜZİK DÜNYASINA ADIM MI ATIYOR?

"Sesiniz çok güzel, müzik dünyasına adım atmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna cevap veren Öztel, "Müzik dünyası demeyelim de belki çocuklar için bir şey yapabilirim. Sürpriz" yanıtını verdi. Hesabını aktif kullandığı için eleştirilen Havva Öztel, "Neden bu yaştan sonra popülerlik arıyorsun?" sorusuna ise "Benim popüler bir kızım var. Dolayısıyla ailesi olarak biz de popüler oluyoruz" şeklinde cevap verdi.

"CANIM BEN" DİYEREK KENDİSİNİ ÖPTÜ

Eğlenceli halleriyle dikkat çeken Öztel, "Kendinize en çok hangi konuda güveniyorsunuz?" sorusu üzerine "Hiç bu konuda mütevazi olamayacağım. Kendime her konuda güveniyorum. Canım ben" diyerek kendisine sarılıp öptü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.