Hava Durumu

Aleyna Tilki'ye ödül verildi iddiası sosyal medyayı ikiye böldü!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Forbes Dergisi işbirliğinde başlatılan, 30 yaş altında spor, sanat, eğitim, girişimcilik, medya, finans, hukuk ve müzik gibi çeşitli sektörlerde başarılarıyla ön plana çıkıp, "30 Altı 30" programında yer alanlara ödülleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aleyna Tilki'ye ödül verildi iddiası sosyal medyayı ikiye böldü!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Forbes dergisinin düzenlediği ''30 Altı 30''da Türkiye'nin 30 yaş altındaki ilham veren gençleri ödüllendirildi.

İşletme kurucusu, basketbolcu, otomobil yarışçısı gibi birçok isim ödül alırken şarkıcı olarak Aleyna Tilki ödül aldığı iddia edildi.

Aleyna Tilki'nin ''gençlere ilham veren'' ödülü aldığı iddiası ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, 'İlham Veren Genç' ödülünün Aleyna Tilki yerine Kim Milyoner Olmak İster'deki tüm soruları cevaplayarak büyük ödülü kazanan Arda Ayten'e verilebileceğini söylerken bazıları da Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Sümeyye Boyacı'yı hatırlatarak ödülü onun hak ettiğini savundu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Etkinlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sadece kongre salonunu tahsis etmek suretiyle mekan desteği sağlanmıştır. Bakanlığımızın; organizasyonda, ödüllerin kimlere verileceğinde ve jüri seçiminde herhangi bir dahli yoktur. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ilgili kişiye ödül verdiğine dair sosyal medyada yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" dendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.