Hava Durumu

Ali Ağaoğlu'nu sos yaptılar

Gözaltına alınan isimler arasında yer alan Ali Ağaoğlu’nun avukatı Adnan Uğur Kılıç yaptığı açıklamada, müvekkilinin ne ile suçlandığını bilmediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2013 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2013 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ağaoğlu'nu sos yaptılar

Adnan Uğur Kılıç şunları söyledi: “15 kişilik bir polis grubu bu sabah şirket merkezine geldiler. Ben de oradaydım. Yaptıkları arama sonrası tutanak tutup gittiler. Her hangi bir suç unsuruna rastlanamadı. Ali Bey’in neden alındığını bilmiyoruz. Görünen ile gerçek olan farklı burada. Ortada bir kavga var. Bazen böyle sos olsun diye birilerini alıyorlar. Ne ile suçlandığımızı, suçlanıp suçlanmadığımızı bile bilmiyoruz. Bu aşama ne söylesek yanlış olur” dedi.

SERVETİ 2.7 MİLYAR DOLAR

Türkiye müteahhitlik sektörünün en önde gelen isimleri arasında yer alan Ali Ağaoğlu, Forbes Dergisi’ne göre 2,7 milyar dolarlık serveti ile Türkiye’nin en zengin 8.’inci ismi. 1954’te Trabzon’da doğan Ağaoğlu, 1975’den itibaren babasının işlerini üstlendi. 1980’lerin başından itibaren toplu konut projelerine girişen Ağaoğlu, 25’i aşkın şirketi bünyesinde bulunduran Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun başında bulunuyor. Grubun, devam eden binlerce projesi bulunuyor.(hurriyet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.