Hava Durumu

Ali Akman: Daha iyi olacağız!

Bursaspor'un genç forveti Ali, "3-0'dan sonra özellikle böyle bir skor hiç beklemiyorduk. Yine de takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Keyifli bir maçtı. Üzgünüz. Tabii ki de ders çıkaracağız. Biz çalışmaya devam ederek, daha iyi olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2020 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2020 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Akman: Daha iyi olacağız!

HABER: Samet ZİNCİROĞULLARI

Tuzlaspor maçının ardından Timsah'ın genç ismi Ali Akman sadece Bursa Hakimiyet'e konuştu...

TFF 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile 3-3 berabere kalan Bursaspor'da genç forvet Ali Akman, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Ali, "Tuzlaspor maçına çok güzel başladık. Rakip pozisyona girmeden bize 3 gol attı. Gerçekten bu skordan dolayı çok üzgünüz. 3-0'dan sonra özellikle böyle bir skor hiç beklemiyorduk. İlk yarı 3-1 bittikten sonra devrede içeride birbirimize yine ilk yarının başı gibi iyi başlayalım ve ilk 10 dakika gol yemeyerek rakibin baskısını kıralım dedik. Henüz 50. dakika olmadan golü yedik. Geçen hafta da bu oldu. Adana Demirspor maçında da böyle oldu. Bu durumdan kurtulmamız gerekiyor" diye konuştu.

TAKIMDA IŞIK VAR

Geleceğe umutla bakan Ali Akman, "Bütün maçlara iyi başlıyo-ruz, öne geçiyoruz, iyi de bir performans sergiliyoruz ancak sonra düşüyoruz. Yine de takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Keyifli bir maçtı. Bu sezon benim en keyif aldığım maç oldu. Sadece istediğimiz galibiyeti alamadık. Üzgünüz. Tabii ki de ders çıkaracağız. Lig çok uzun bir maraton. Biz çalışmaya devam ederek, daha iyi olacağız. Şu anda Bursaspor'da çok güzel bir ışık var. Camia olarak biraz daha inanırsak çok güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Genç ama kaliteli bir takımız. Umarım istediğimiz şeyler olur. Bu sezonu çok iyi yerlerde bitireceğimizi biliyorum" dedi.

KENDİNİ GELİŞTİRİYOR

Bu sezon 4 maça da ilk 11'de başlayan ve 2 gol atan Ali Akman kendi performansı hakkında konuştu.

Bu sezon 4 maça da ilk 11'de başlayan ve 2 gol atan Ali Akman kendi performansı hakkında ise, "Ben her geçen gün kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Performansım hakkında da daha iyi olmam gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir zaman yeterli bir performans sergilediğimi düşünmüyorum. Adana Demirspor maçında golümü attım, Altınordu maçında da ama o maçlarda 2. golü de atmam gerekiyordu. Hep daha fazlasını isteyen bir karakterim var. O yüzden hep kendimi bir üst seviyeye nasıl atacağımla ilgileniyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.