Hava Durumu

Ali Akman'ın Salzburg'a transferini duyuran hesap ortalığı karıştırdı!

Bu sezon Bursaspor'da gösterdiği performansla Avrupa takımlarının da dikkatini çeken Ali Akman'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Fransız kaynaklı bir Twitter hesabı, genç oyuncunun 4,5 milyon euro karşılığında Salzburg'a transfer olduğunu yazdı ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2020 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2020 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Akman'ın Salzburg'a transferini duyuran hesap ortalığı karıştırdı!

Bursaspor'un genç yıldızı Ali Akman'ın adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Ali Akman'ın Bursaspor'la mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bursaspor, genç yıldız adayı ile 1 ay içinde sözleşme yenilemezse Bosman kuralları çerçevesinde genç yıldız istediği takımla sözleşme imzalayabilecek.

SAHTE HESAP ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Fransız kaynaklı bir sosyal medya hesabı da bu bilgiyi fırsat bilip, "Salzburg, Bursaspor'dan Ali Akman'ı 4,5 milyon euro bonservis + %20 sonraki satıştan elde edilecek kârdan pay karşılığında transfer etti." şeklinde bir paylaşım yaptı. Bu bilgi sosyal medyada hızla yayıldı.

Ancak sosyal medyadaki bu hesabın kurmaca haberler üreten bir oluşum olduğu ortaya çıktı.

Söz konusu hesap Mesut Özil'in Fenerbahçe ile haftalık 1907 euro karşılığında anlaştığını duyurmuştu. Ayrıca Advocaat'ın da Fenerbahçe ile anlaştığı için mevcut takımından ayrılacağını yazmıştı. Hesap ayrıca İtalya 3. Lig kulübü Scirocco'nun Gaziantep maçında Fenerbahçe kalecisi Oytun Özdoğan'ı izlediğini iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.