Hava Durumu

Ali Akman: Müthiş oynuyoruz

Bursaspor'a Adana Demirspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Ali Akman kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Genç golcü, "Çoğu oyuncumuzun ilk senesi. Buna rağmen müthiş oynuyoruz. Bu maçta da iyi oynadık ve kazanmasını bildik" dedi. Öte yandan Akman gol sonrası yaptığı sevinç hareketiyle ilgili olarak "Ben özellikle Fernando Torres'in Liverpool dönemindeki gollerini tekrar tekrar izlerim. Yaptığım bu gol sevincini de ondan gördüm." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Akman: Müthiş oynuyoruz

Timsah'ın parlayan yıldızı, Adana Demirspor galibiyeti sonrası takım arkadaşlarına övgüler yağdırdı...

İYİ DURUMA GELDİK

Bursasporlu Ali Akman, Adana Demirspor karşısında attığı golle hem takımını galibiyete taşıdı hem de TFF 1. Lig'deki gol sayısını 10'a yükseltti. Golde yaptığı spektaküler vuruş dikkat çeken genç golcü, maçın ardından konuştu. Genç kadronun müthiş işler çıkardığına dikkat çeken Ali Akman, "Her maç neler yapabileceğimizi gösteriyoruz. Genç ağırlıklı bir kadroyuz. Neredeyse çoğu oyuncumuzun dolu dolu ilk senesi. Buna rağmen müthiş oynuyoruz. Bu maçta da gerçekten iyi bir oyun oynadık. Maç git gelli oldu ama kazanmasını bildik. Çünkü biz kalitemizin yanında, yüreğimizi de sahaya koyuyoruz. Biz genç oyuncularız. Biz Bursaspor armasını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İyi puan topladık. Sıralamada da iyi duruma geldik." dedi.

VAKIFKÖY'DEN BİLİYORUZ

Hedefledikleri yere doğru bilinçli bir biçimde ilerlediklerine vurgu yapan 19 yaşındaki golcü oyuncu, "İnşallah hedeflediğiz yerlere doğru adım adım gideriz. Nazar değdirmek istemiyorum. Vakıfköy'deki kardeşlerimiz ve Bursaspor camiasın öncelikle gönülleri ferah olsun. Biz her zaman Bursaspor armasını en iyi şekilde temsil ediyoruz. Onların beklentilerini de çok iyi anlıyoruz. Biz bu camianın nasıl bir camia olduğunu Vakıfköy'den beri biliyoruz.

Bunun için de Bursaspor'en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Ait olduğu yere götürmek için her zaman performansımızın yüzde yüzünü vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu kulübün menfaatleri için saha içinde en iyi şekilde mücadele edeceğiz." diye konuştu.

FERNANDO TORRES'TEN GÖRDÜM

"Ben özellikle Fernando Torres'in Liverpool dönemindeki gollerini tekrar tekrar izlerim. Yaptığım bu gol sevincini de ondan gördüm. Onun da oyun tarzını stilini seviyorum. Bir gün yapmak istedim. 10'uncu golüme yakışır bir gol ve yakışır bir gol sevinci oldu diye düşünüyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.