Hava Durumu

Ali Koç, Aziz Yıldırım dönemindeki yöneticilere dönüyor

Fenerbahçe'de Ali Koç, istifalar nedeniyle zayıflayan yönetim kadrosunda değişikliğe gidiyor. Perşembe günü saat 15.00'te Saracoğlu'nda düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak olan Koç, yönetim kurulunu baştan aşağı yenileyecek. Birçok önemli isim yeni kadroda yer almayacak ancak yeni isimler de hayli güçlü.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç, Aziz Yıldırım dönemindeki yöneticilere dönüyor

Göreve geldiği ilk günden beri "Zayıf yönetim" eleştirilerine maruz kalan Koç'un eli Metin Şen, Semih Özsoy, Belgin Aral ve Esra Nazlı Ercan'ın istifalarıyla zayıflamıştı. Burhan Karaçam ve Şaban Erdikler'in de uzun süredir yönetim kurulu toplantılarına katılmaması iç sıkıntıların dışa vurumu olarak yorumlanıyordu.

Bütün baskılara rağmen yönetim kurulunda değişikliğe yanaşmayan Başkan Ali Koç'un seçim listesinde, Erol Bilecik, Sevil Zeynep Becan, Ömer Okan, Ozan Korman Tarman, Tankut Turnagoğlu, İlker Dinçay ve Turhan Şahin gibi önemli isimlere yer vermeyeceği öğrenildi.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Koç listesine Ruşen Çetin, Sina Afra ve Mehmet Dereli'nin yanı sıra Aziz Yıldırım döneminde görev yapan Ömer Temelli, Metin Doğan ve Raif Dinçkök'ü de dâhil edecek. Ancak asıl bombalar Mehmet Ali Aydınlar ile Hamdi Akın.

TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve Acıbadem Hastaneleri sahibi Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe yönetimine dahil olacak.

Aydınlar 3 Temmuz döneminde TFF Başkanlığı yapmış ve Fenerbahçe'nin Avrupa'dan men edilmesi sonrası istifa etmişti. Aziz Yıldırım'ın karşısına Fenerbahçe başkan adayı olarak çıkan Aydınlar, seçimi kaybetmişti.

Aydınlar, hem voleybol takımına Acıbadem ismiyle sponsor olacak hem de futbol ve basketbol takımlarına forma sponsorluğu verecek. Aydınlar'ın bu sponsorluklar için 10 milyon doları gözden çıkardığı iddia ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.