Hava Durumu

Ali Koç, Mesut Özil transferinin perde arkasını paylaştı! "Acunla oturuyorduk..."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Mesut Özil transferinin perde arkasını anlattı. Koç, transferin fitilini medya patronu Acun Ilıcalı'nın ateşlediğini ve kendisine "Büyük düşünelim" dediğini aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç, Mesut Özil transferinin perde arkasını paylaştı! "Acunla oturuyorduk..."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'i sarı lacivertli ekibe bağlayacak imza töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bu işin başlangıcı olarak Mesut'un evlilik gününü alıyoruz. 7 Haziran 2019. Tanışmadığımız için beni çağırmamıştın... O gün dünyaevine girdiler. O gün Acun Ilıcalı bir tweet attı, "İnşallah bu sene vatan hasretin sona erer" dedi. Aslında bu fotoğraf ve bu cümle binlerce Fenerbahçe taraftarının arzu ve beklentilerinin fitilini ateşledi. 20 Haziran 2019'da yaptığımız kampanyada başladı.

Bir yaz günü Acun'la oturduk konuşuyoruz. 'Başkan' dedi, 'Mesut'un sözleşmesi bitiyor, seneye haziran ayında kazandıralım ben bu konuya çok sıcağım' dedi. 'Kazandıralım da nasıl kazandıralım?' dedim. Acun dedi ki Mesut sadece bir futbolcu değil, müthiş bir ticaret potansiyeli var. 'Gelecekse ocakta gelse, haziranı beklemeyelim' dedim. 'Ya ben birkaç ay sonra yeni bir yatırım açıklayacağım Exxen'i. Exxen'deki dizileri dünyaya yaymak istiyorum. Bu beni hedefime ulaşmamda Mesut'un katkısı olacağını düşünüyorum. Büyük düşünelim' dedi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.