Hava Durumu

Ali Koç'tan Boupendza ve Muriqi açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Koç, "Boupendza ile ilgili bir kere bile görüşmedik. Vedat Muriqi aynı şekilde kulübüyle devam ediyor. İki oyuncuyla da transfer görüşmemiz olmamıştır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2021 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2021 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç'tan Boupendza ve Muriqi açıklaması

İşte Başkan Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"- Son iki üç gündür canımız çok sıkkın. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir yangın olayıyla karşı karşıyayız. Pek çok noktada aynı anda çıkıyor olması içimizi dağlıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak 250 bin ağaç dikme sözünü sizlerin huzurunda veriyoruz.

- Futbolda tanıdık bir ismi göreve getirdik. Bu karardan ötürü içimiz son derece rahat. Biz ne yapsak bir kesim var ki devamlı eleştiriyor. Bielsa dedin de niye bunu getirdin diyorlar. Bielsa'yı getirsem, 'Bu adam hayatında kupa kazanmadı' diyecekler.

- Hocamız önce takımı izleyip takımdan ayrılacak oyuncuları belirledi. Bir kısmını açıkladık, açıklamadıklarımız da var. Transferdeki sessizlik taraftarımızı ürkütmesin. Hocamızın isteği doğrultusunda 3 ya da 4 transferimiz daha olacak.

- Boupendza ile ilgili bir kere bile görüşmedik. Vedat Muriqi aynı şekilde kulübüyle devam ediyor. İki oyuncuyla da transfer görüşmemiz olmamıştır.

"Türkiye'nin futbol rengini sarı-laciverte boyamak durumundayız"

- Bizden bir şey çıkana kadar hiçbir şeye inanmayın. Biz bir spor kulübüyüz ama bu senenin asıl odağı futbolda olacak. Camia olarak futbolda şampiyonluğu ve kutlamaları çok özledik. Futbol takımızdaki her bir birey, bu sorumluluk bilincinde görevini yapacaktır. Bu sene, Türkiye'de futbolun rengini sarı-laciverte boyamak durumundayız. Zaman zaman düşeceğiz ama kötü maçlardan sonra öyle bir ortam yaratılıyor ki... Sizden özellikle ricam, en düşük anlarımızda size ihtiyacımız var. Bizim pusulamız belli, bu sene şampiyon olacağız.

Yayıncı kuruluşla yaşanan sorunlar

- Yayıncıyla yaşanan sorunlar, yabancı kuralı.... Bu konuları, forma rengi gözetmeksizin çözmek için mücadele verirken TFF'nin ve sayın Nihat Özdemir'in bu anlamda duruşu şaşkınlık ve endişe vericidir

- Sayın Özdemir, bu konu Ali Koç'un özel bir konusu değildir. Lütfen daha önce pek çok kez yaptığınız gibi konuyu kişiselleştirmeyin. Artık gerçekleri görün. Tekerleği yeniden icat etmenize gerek yok. Kulak verin. Biz Fenerbahçe olarak iş birliğine hazırız ama bu garip tutumunuz değiştirmedikçe sizlerle her ortamda kapışmaya hazırız.

- Önerim, stadyum kapasitelerini yüzde 50'den yüzde 100'e çıkaralım ama sadece aşı olanları alalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.