Hava Durumu

Ali Koç'tan VAR hakemi açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2021 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2021 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç'tan VAR hakemi açıklaması

İstanbul'da oynanan mücadelenin ardından konuşan Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

"Panik olacak bir durum yok, takıma ve hocama inanıyorum. İyi oynamadık, rakamlara baktığımızda, rakamlarla maçın sonucu bağdaşmıyor. Topa sahip olma, pas oranları, orta, gol pozisyonları, kaleyi bulan şutlar... Buna rağmen demek ki etkin oynamamışız ki mağlubiyetle dönüyoruz. Panik olacak bir durum yok."

"BU KADAR OYUN DURMAZ"

"Savaşan, mücadele eden, formanın hakkını terinin son damlasına kadar verecek, bu camianın bilincinde futbolculardan bir takım yaratacağız demiştik. İlk dönemdeyiz ama arzuladığım bir noktaya hızla geldik. Buna federasyonumuzun, MHK'nin, Kulüpler Birliği'nin kulüpler adına ses çıkarması lazım. Bu kadar oyun durmaz. Zaman geçirmeye yönelik hareketlerin bu kadar yapıldığı herhalde tek lig biziz. Hakemlerin müsaade etmemesi lazım."

"HAKLI OLDUĞUMUZU SÖYLEDİLER"

"Frankfurt maçında mükemmel bir hakem yönetimi seyrettik. Penaltımız tekrarlanabilirdi, doğrudur ama VAR'dan gelen bir karar, hakem üçlüsünün ne kadar iyi yönettiğini gördük. Sivasspor maçı 45 dakika oynanmış, 12 dakika maç durmuş, 7 dakika uzatma verdiler. VAR hakemiyle ilgili federasyona serzenişte bulunduk, haklı olduğumuzu söylediler. Ne söylesek aynısını söylüyorlar ama bir şey olmuyor. Saha hakemleri ile VAR hakemleri ayrı olmalı, federasyon bu sene yapamasa bile önümüzdeki sezona bunu yetiştirmeli."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.