Hava Durumu

Ali Koç'tan vefat eden taraftarına duygusal veda

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde hayatını kaybeden Koray Şener için tören düzenlendi. Törende konuşan Ali Koç, "Neşeli, güleç yüzlü kardeşim. Seni asla unutmayacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç'tan vefat eden taraftarına duygusal veda

Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki Koray Şener için Ülker Stadında tören düzenlendi. Törene taraftarlar, futbolcular, Başkan Ali Koç ve Koray'ın çok sayıda seveni katıldı.

Tören'de konuşan Ali Koç şunları söyledi: "Zamansız kaybın bizi kahretti. Arkadaşların seni çalışkan, özverili, Atatürk'ü, kitapları seven, Fenerbahçe sevdalısı olarak anlatıyorlar. Bugün senin için burada, en sevdiğin yerde, unutulmaz anılarının olduğu mabedimizdeyiz. Milyonların sevgisiyle seni uğurluyoruz.

"ATAMIZIN HUZURUNDA SENİ TEMSİL EDECEĞİZ"

Birkaç gün önce attığın mesajında, 10 Kasım için arkadaşlarına "Orada olacağız" demişsin. Atamızın huzurunda binlerce kişiyle seni temsil edeceğiz. Sahaya çıkarken hep kalbimizde olacaksın. Tribündeki koltuğuna ismini yazacağız ve seni hep yaşatacağız. Ailene, arkadaşlarına, camiamıza başsağlığı diliyorum. Neşeli, güleç yüzlü kardeşim. Seni asla unutmayacağız. Güle güle, mekanın cennet olsun."

ALİ KOÇ, ACILI AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, acılı ailenin ve cenazenin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.