Hava Durumu

Alişan'dan Pucca'ya: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum!

Sosyal medya fenomeni Pucca'nın paylaşımı gündem oldu. Alişan ile ilgili bir paylaşım yapan Pucca'ya Alişan "Cumhurbaşkanı'mızı çok seviyorum" tepkisini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2020 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2020 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alişan'dan Pucca'ya: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum!

Sosyal medya fenomeni Pucca'nın paylaşımı Alişan'ı çok kızdırdı. Pucca Alişan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımlarına taktı Alişan yapılan yoruma çok kızdı.

Pucca paylaşımında "Birkaç haftadır Alişan sormadıkları halde 'cumhurbaşkanımızı çok seviyorum ölüyorum' falan türü demeç vermedi. İnşallah kötü bir şey olmadı! 3 günde bir bunu diyordu çünkü" dedi.

Alişan bu paylaşımı görünce kızdı ve şu tepkiyi verdi:

"Bu kadının başına bir şey gelmişti ve çocuğu var, yazık inşallah bir an önce diner gözyaşları demiştim Allah var yukarıda. Ama görüyorum ki gerçekten zavallı bir kadın. Ve onun için dua etmeye devam edeceğim... 3 günde bir söylemiyorum ama sen yine de bil Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum..."

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda "Uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği" iddiasıyla yargılanan Pucca dava sonrasında 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 666 lira para cezasına çarptırılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.