Hava Durumu

Alışveriş poşetlerini dezenfekte eden cihaz

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir firma, yeni tip corona virüs ile mücadele kapsamında modüler dezenfektan ünitesi ve tüneli ile alışveriş poşeti dezenfektan cihazı üretti.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2020 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alışveriş poşetlerini dezenfekte eden cihaz

Kocaeli Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrikalar için proje bazlı üretim yapan bir firma yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınının ardından sanitasyon çözümleriyle ilgili talepleri karşılamak için Ar-Ge çalışmalarına başladı.

Firma, yaklaşık 1,5 aylık sürecin ardından marketler için alışveriş poşeti dezenfektan ünitesi, iş yerleri ve kamu kuruluşlarında kullanıma yönelik olarak da modüler dezenfektan ünitesi ve tüneli geliştirdi.

Ürünleri için Türk Patent Enstitüsüne patent ve faydalı model başvurularını yapan firmanın dezenfektan çözümleri, yurt içi ve yurt dışından yoğun talep görüyor.

Firma sahibi yaptığı açıklamada, proje bazlı endüstriyel ekipman ve kimyasallara dayanıklı tesis üretimi üzerine çalıştıklarını söyledi.

Salgın nedeniyle projelerde yavaşlama olduğunu dile getiren firma sahibi, hem bu dönemi boş geçirmemek adına hem de müşterilerden gelen talepler doğrultusunda dezenfektan sistemleriyle ilgili Ar-Ge çalışması başlattıklarını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.