Hava Durumu

Alkol düzenlemesi Bursa'yı etkilemez

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği GÜMTOB Başkanı Mehmet Haluk Beceren, alkol düzenlemesinin Bursa'yı pek etkilemeyeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2013 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2013 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alkol düzenlemesi Bursa'yı etkilemez

GÜMTOB tarafından düzenlenen sektör toplantısında termal ve sağlık turizmi, çevre koruma, çevre sağlığı ve atık sularla ilgili konular görüşüldü.

Kervan Saray Otel'deki toplantıda basın mensuplarının alkol düzenlemesi ile ilgili sorularına cevap veren GÜMTOB Başkanı Mehmet Haluk Beceren, düzenlemenin Bursa'yı pek etkilemeyeceğini belirtti. Düzenlemenin en çok sahil kıyılarında yabancı turistlerin tercih ettiği yerleri etkileyeceğinin altını çizen Beceren, "Bursa'daki teraslı ve bahçeli otellerde sıkıntı yaşanmaması için bazı düzenlemelere gidilecektir. Onun haricinde Bursa'da alkol düzenlemesi ile ilgili pek sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum" dedi.

Yeni kurulacak olan Kongre Tanıtım AŞ'nin Bursa'nın tanıtımı ile ilgili faaliyetlerde bulunacağını ifade eden Beceren, "Kongre Tanıtım AŞ, yurt içindeki ve yurt dışındaki fuarlarda ve diğer turizmle ilgili yerlerde Bursa'nın imkanlarını tanıtarak şehre müşteri gelmesini sağlamak için kurulmuştur" diye konuştu.
Beceren, Gezi Parkı olaylarının da Bursa turizmini pek etkileyeceğini düşünmediğini dile getirdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.