Hava Durumu

Alkol masasında dehşet! Silah ve bıçaklar konuştu

Bolu'da, dün akşam saatlerinde birlikte alkol aldığı arkadaşını bıçakla 3 yerinden hafif yaralayan Uğur Seçkin, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alkol masasında dehşet! Silah ve bıçaklar konuştu

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Bolu Aşağısoku Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde, Uğur Seçkin'e ait evde yaşandı. Birlikte alkol alan Uğur Seçkin, Emre Türk ve Soner Sarıyer arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Evde bulunan televizyon, masa ve sandalye gibi eşyaların birbirine fırlatıldığı kavgada, Emre Türk, 3 bıçak darbesiyle yaralandı.

Bu sırada eve gelen bir kişi, kavgayı görüp polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, Emre Türk'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Emre Türk'ü 3 yerinden bıçakladığı iddia edilen ve olay anında kriz geçirdiği belirtilen Uğur Seçkin, önce hastaneye kaldırıldı, müdahalesinin ardından da gözaltına alındı. Uğur Seçkin, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Uğur Seçkin'in hayati tehlikeye yol açmayacak şekilde yaralama olayını gerçekleştirdiği için serbest kaldığı öğrenildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Emre Türk de taburcu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.