Hava Durumu

Alkollü gençler dehşet saçtı

Bursa'da bir otomobil önce önlerinde seyreden kamyonun tekerleğine, ardından da beton bariyere çarptı. Kazada, alkollü oldukları belirtilen 4 genç yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alkollü gençler dehşet saçtı

Edinilen bilgilere göre, sürücü Faruk Soyuşen (19) yönetimindeki 16 LL 779 plakalı otomobil, Bursa’dan İnegöl’e gelirken, Akhisar Mahallesi kavşağında, önünde seyreden Deniz Bekdemir (32) yönetimindeki 06 BM 3487 plakalı kamyonun arka sağ tekerleğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki beton bariyere çarparak durabildi.

Kazada, özel otomobil sürücüsü Faruk Soyuşen ile otomobilde bulunan 21 yaşlarındaki Kenan Soyuşen ve Soner Deniz ile 18 yaşındaki Ömer Deniz yaralandı. Yoldan geçen sürücüler ve vatandaşlar, ters dönen özel otomobili düz çevirerek yaralıları araçtan çıkardı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılırken, yaralılar daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek, tedavi altına alındı. Alkollü oldukları belirtilen gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.