Hava Durumu

Allahım anne acısı yaşatma bana...

Sarıyer Zekeriyaköy yolunda 6 kişinin öldüğü kazada annesini kaybeden Esin Çalışkan’ın olay yerindeki feryadı yürekleri dağladı. Genç kızın babasının da kısa bir süre önce yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2013 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2013 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Allahım anne acısı yaşatma bana...

Beylikdüzü’nden Kilyos’taki düğüne gidenleri taşıyan Atilla Onruk'un (52) kullandığı 34 DD 0449 plakalı midibüsün seyir halindeyken freni patladı. Kontrolden çıkan araç karşı şeride geçerek önce 34 UV 7545 plakalı otomobile çarptı, ardından da ağaçlık alandan 5 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada Leman Çalışkan, Kamil Çalışkan, Hatice Yüksel ve Muhterem Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti.  İlk belirlemelere göre yaralanan 25 kişi de ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazada annesi Leman Çalışkan’ı kaybeden ve ölüm haberini alır almaz ağabeyi ile birlikte olay yerine giden Esin Çalışkan, "Annem ölmedi değil mi? Daha yeni baba acısını yaşadım. Allahım anne acısını da yaşatma bana" diyerek ağladı. Bir süre sonra sinir krizi geçirerek yere yığılan Esin Çalışkan'a yakınları ve olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Esin Çalışkan’ın kısa bir süre önce de babasını kaybettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.