Hava Durumu

Allardayce'den Okay Yokuşlu ve Diagne açıklaması

West Bromwich Albion Teknik Direktörü Sam Allardyce, milli futbolcu Okay Yokuşlu ve Galatasaray'dan kiraladıkları Mbaye Diagne'nin takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu. Ligde kalmaları durumunda Okay Yokuşlu'yu takımda tutmak istediklerini belirten İngiliz teknik adam, Diagne'nin de performansından memnun olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2021 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2021 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Allardayce'den Okay Yokuşlu ve Diagne açıklaması

West Bromwich Albion Teknik Direktörü Sam Allardyce, milli futbolcu Okay Yokuşlu ve Galatasaray 'dan kiraladıkları Mbaye Diagne'nin takımdaki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İngiliz basınında yer alan haberde, tecrübeli teknik adam Premier Lig'de kalmaları durumunda öncelikli hedeflerinin Okay Yokuşlu'yu takımda tutmak olduğunu söyledi. Diagne'nin de performansına değinen 66 yaşındaki çalıştırıcı, "Mbaye'ye sahibiz ve özellikle iyi. 5-6 senedir bu takımda oynuyormuş gibi mücadele ediyor. Ondan memnunum" açıklamasında bulundu.

"Gelecek sezon daha iyi olacaklar"

Sam Allardyce, Ocak ayında yurt dışından oyuncu transfer etmenin riskli olduğunu ancak bu dönemde yaptığı transferlerde başarılı olduğunu sözlerine ekledi. Allardyce ayrıca, devre arası transfer döneminde kadroya katılan oyuncuların alışma sürecinin bazen uzun sürdüğünü Okay ve Diagne'nin gelecek sezon daha iyi bir performans sergileyeceğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.