Hava Durumu

Almanya'da silahlı saldırı!

Almanya'nın Münih kentindeki Unterföhring metro istasyonunda silahlı saldırı düzenlendi. Tren istasyonu kısa sürede polis tarafından boşaltılırken, Alman Bild gazetesi, saldırıda bir kadın polisin başından yaralandığını duyurdu. Olayda toplamda üç kişinin de yaralandığını yazdı. İsveç'te ise yayaların bulunduğu bir meydana giren kamyonet araçlara çarparak durdu. Sürücünün koşarak uzaklaştığı belirtiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2017 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2017 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Almanya'da silahlı saldırı!

Alman basınına konuşan bir polis sözcüsü, olayda bir kadın polisin yaralandığını aktardı. Polis, olayın 'muhtemelen' bir terör saldırısı olmadığını belirtirken, olayın kontrol altına alındığı belirtildi. Saldırganın gözaltına alındığı ifade edildi. Görgü tanıkları, saldırganın polisin silahını çalarak ateş etmeye başladığını belirtti.

Alman Bild gazetesi, olay yerinden çekilen ve yerde kan izlerinin bulunduğu bir fotoğraf yayınladı.

İSVEÇ ALARMA GEÇTİ, SÜRÜCÜ KAÇTI

Öte yandan, İsveç'in başkenti Stockholm'de Södermalm bölgesinde bir kamyonet genelde yayaların kullandığı alana girdi. Araçlara çarptıktan sonra bir direğe çarparak duran kamyonetin sürücüsü kaçtı. Görgü tanıkları, kaçan sürücüyü bir kişinin yakalamaya çalıştığı ancak başaramadığını belirtti.

Olay yerinde çok sayıda ambulans, kurtarma ekibi, sivil ve resmi polis ekibi ile helikopter sevk edildi. Kamyonetin çarptığı bir ticari taksi sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre şehrin diğer bölgelerinde de polisin yoğun olarak devriye gezdiği ve sürücünün olası kaçış yollarını engellemeye yönelik tedbirler aldığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.