Hava Durumu

Alo polis okullar tatil mi?

Yoğun kar yağışı sebebiyle şehir merkezinde okulların tatil olduğu Bursa'da, vatandaşlar televizyon ve internet sitelerindeki haberlere rağmen '155 Polis Imdat Hattı'nı arayarak okulların tatil olup olmadığını sordu.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2013 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2013 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alo polis okullar tatil mi?

Bu arada, Bursa Valiliği Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer’deki okulların bir gün süreyle tatil edildiğini, diğer ilçelerde ise kaymakamlıklarca karar verileceğini duyurdu.

Günde binlerce ihbar telefonunu büyük bir hassasiyetle cevaplandıran Bursa Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi görevlilerinin en büyük sıkıntılarından biri de yoğun kar yağışı olduğu dönemlerde öğrenci ve velilerinden gelen 'okullar tatil mi?' yönündeki telefonlar oluyor. Bursa Valiliği, yoğun kar yağışı sebebiyle şehir merkezindeki ilk ve orta dereceli tüm okulları bir gün süreyle tatil etti. Sabahın erken saatlerinde Bursa Valiliği’nin açıklaması, yerel televizyon kanallarında ve internet sitelerinde 'son dakika' gelişmesiyle ve sürekli olarak alt yazılarda Bursa halkına duyuruldu. Buna rağmen vatandaşlar telefona sarılarak '155 Polis imdat Hattı'nı aradı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi görevlileri, yüzlerce vatandaşın, okulların tatil olup olmadığı yönündeki sorularını cevaplandırdı.

Muhaberenin yoğun olduğu dönemlerde dakikada onlarca telefona cevap vermek durumunda olan görevliler, bugün de kar yağışı sebebiyle vatandaşların 'okullar tatil mi?' yönündeki telefonlarına cevap verdi. Yoğunluk artınca, '155 Polis Imdat Hattı'nı arayan vatandaşlar, '155 Polis imdat buyurun, okullar tatil' cevabı aldı. Yoğunluğa rağmen görevliler, gelen bütün telefonlara büyük bir hassasiyetle cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.