Hava Durumu

Alpay Özalan'ın adaylığına tepki gösteren AK Partili siyaseti bıraktı

İzmir'de, teknik direktör Özalan'ın AK Parti'den 2. bölge milletveki adayı gösterilmesine tepki gösteren aday adayı İsmail Sarı, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alpay Özalan'ın adaylığına tepki gösteren AK Partili siyaseti bıraktı

Teknik direktör Alpay Özalan'ın AK Parti'den 2'nci bölge 2'nci sıradan milletveki adayı gösterilmesine tepki duyan aday adayı İsmail Sarı, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Sarı, sosyal medya hesabından, 'Bir topçu tepeden inme gelip, davası için yıllarını veren tüm teşkilattaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor' paylaşımında bulundu.

AK Parti'de kurucu il sekreterliği, il yöneticiliği, Bayraklı ilçe başkanlığı yaptıktan sonra 2014 yerel seçiminde Bayraklı'dan belediye başkan adayı gösterilen; ancak kazanamayan İsmail Sarı, 24 Haziran'da yapılacak genel seçim için 2'nci bölgeden milletvekili aday adayı olsa da listeye giremedi. Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partiden istifa etmediğini; ancak aktif siyaseti bıraktığını belirterek, şunları kaydetti:

'16 yıldır birlikte çalıştığım AK Parti teşkilatındaki dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Siyasi hayatım boyunca her zaman yanımda olan Bayraklılı can dostlarıma ve tüm halkımıza verdikleri destek için şükranlarımı sunarım. Şunu çok iyi anladım. Verilen onca emeğin hiçbir önemi yok. Bir topçu tepeden inme gelip, davası için yıllarını veren tüm teşkilattaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor. Artık aktif siyaseti bırakıyorum. Haklarınızı helal edin. Benden yana helal olsun.'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.