Hava Durumu

Alpay Özalan: İzlanda'ya gidiyorum

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili Alpay Özalan, milli takıma destek için İzlanda'ya gideceğini açıkladı. Özalan, "Bu tarz ilkel yöntemler milli takımımızın sahada daha da kenetlenmesine ve güzel zaferler kazanmasına vesile olacaktır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2019 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alpay Özalan: İzlanda'ya gidiyorum

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan, A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile yapacağı maç için bu ülkeye gidişinde havalimanında maruz kaldığı muameleye ilişkin, sporun ruhuna yakışmayan bu saygısız davranışa millilerin sahada en güçlü cevabı vereceğini bildirdi. Özalan yaptığı yazılı açıklamada, A Milli Futbol Takımı'na yönelik, Keflavik Havalimanı'ndaki saygısız tutum ve davranışlardan dolayı İzlanda makamlarını kınadı. Özalan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Alpay Özalan olaylı Türkiye-İsviçre maçında

"AVRUPA KENDİNDEN OLMAYANLARI HOR GÖRMÜŞTÜR"

"Sporun ruhuna yakışmayan bu saygısız davranışlara milli takımımız tarafından sahada, hükümetimiz tarafından da diplomatik anlamda net bir şekilde cevap verilecektir. Yıllarca yurt dışında yaşamış bir sporcu olarak şunu söyleyebilirim ki, Avrupa kendinden olmayanları her zaman dışlamış ve hor görmüştür. Hiçbir fiyakalı söz, şaşaalı hayat biçimi batının insan hakları ve özgürlükleri konusundaki iki yüzlülüğünü gizleyememiştir.

"BU TARZ İLKEL YÖNTEMLER GÜZEL ZAFERLER KAZANMAMIZA VESİLE OLACAKTIR"

İnsani olmayan, sporun ruhuna yakışmayan ve diplomatik açıdan asla kabul edilmeyecek olan bu davranışlar karşısında milli takımımıza ruhumuzla, hırsımızla, inancımız ve gücümüzle destek vermek için Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile İzlanda'ya gitmeye karar verdim. Bu tarz ilkel yöntemler milli takımımızın sahada daha da kenetlenmesine ve güzel zaferler kazanmasına vesile olacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.