Hava Durumu

Altay'da virüs salgınına yönelik sıkı yönetim

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da futbolcular, teknik heyet ve kulüp personeline yapılan koronavirüs testlerinin sonuçları geçen hafta negatif çıkarken, yönetim lige hazırlık sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için tedbiri elden bırakmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2020 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2020 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altay'da virüs salgınına yönelik sıkı yönetim

Salgının ilk gününden bu yana kulüp olarak tüm önlemleri aldıklarını vurgulayan sportif direktör Murat Uluç, "Tesislerimizde gerekli dezenfekte çalışmaları yapılmıştı. Halen dezenfekte çalışmaları sürüyor. Takımımız, teknik direktörümüz Yalçın Koşukavak'ın belirlemiş olduğu program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Herhangi bir olumsuz sürecin yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık" dedi.

"ÇALIŞANLARIMIZ TESİSTE MASKEYLE GEZİYOR"

Murat Uluç, "Futbolcularımız iki sahada 4'er kişilik gruplar halinde çalışıyor. Aynı anda sahada toplam 8 oyuncumuz yer alıyor. İdman programını bitiren oyuncularımız tesislerdeki soyunma odası ve yemekhaneyi kullanmadan hemen tesislerimizden ayrılıyor. Sonrasındaki grup idman yapmak için tesislere geliyor. Kulüp çalışanlarımız da tesislerde maske ile geziyor. Bu olumsuz süreci hiçbir sıkıntı yaşamadan atlamak istiyoruz. Liglere ara verilmeden önce iyi bir çıkış yakalamıştık. Sezon başında koymuş olduğumuz Süper Lig hedefinden hiçbir sapmamız yok. Sezon sonunda Altay'ı layık olduğu yere taşıyacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.