Hava Durumu

Altay, Mustafa Denizli ile anlaşma sağladı! Resmi açıklama

Süper Lig kulüplerinden Altay, tecrübeli teknik adam ile yeniden anlaşma sağladı. Bu gelişme kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2021 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2021 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altay, Mustafa Denizli ile anlaşma sağladı! Resmi açıklama

Geçen sezon 1'inci Lig'de Play-Off maçları dahil 5'te 5 yaparak siyah-beyazlıların 18 yıllık Süper Lig özlemini sonlandıran deneyimli teknik adamın yarın yeni sözleşme imzalayıp takımın başında antrenmana çıkması bekleniyor.

İzmir kulübünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Play-off finali sonrasında teknik direktörümüz Sn. Mustafa Denizli ile başlayan görüşmelerimiz, süper ligde izleyeceğimiz yolun belirlenmesi için kesintisiz olarak bugüne kadar sürmüştür. Süper Lig hedefimize ulaşmamızda büyük pay sahibi olan Sn. Mustafa Denizli hocamız resmi sözleşmesini bu hafta içi düzenlenecek törenle imzalayacak, Profesyonel futbol takımımız ise çalışmalarını bugünden itibaren hocamızın nezaretinde sürdürecektir. Spor kamuoyu ve camiamıza saygılarımızla."

Süper Lig'e hazırlanan siyah-beyazlı takımı bir süredir Mustafa Denizli'nin yardımcıları Mert Nobre ile Gökhan Karaslan çalıştırıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.