Hava Durumu

Altaylı: Öyle poponu sallarsan böyle gidersin

Sosyal medya hesabından dans ettiği videoyu yayınladıktan sonra spikerlik yaptığı Habertürk'ten ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu, arasının iyi olmadığı Fatih Altaylı için "Veda etmek için yanına gittim bana 'öyle poponu sallarsan böyle kovulursun' dedi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altaylı: Öyle poponu sallarsan böyle gidersin

Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bir dans videosunu yayınladı. Kısa sürede gündem olan Sarıoğlu, dansından dolayı kendisini uyaran Habertürk'ten ayrıldı.

"İŞTEN ATILMAMA NEDEN OLDU"

Dün Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan Hande Sarıoğlu, 1 sene önce birlikte program sunduğu Fatih Altaylı ile arasında geçenleri anlattı. Altaylı ile canlı yayın esnasında tartışan Sarıoğlu, "Ben işe onun vasıtasıyla girmiştim. Tartışmadan sonra aradım onunla konuşmak istedim ama bana geri dönmedi. Bu sırada da program yayından kaldı. Sonra başka bir kanalda o programı yaptı ve ben o işten atılmış oldum" dedi.

"POPONU SALLARSAN KOVULURSUN"

Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı'ya işten çıkarıldıktan sonra mesaj attığını ve "Yanınıza gelmek isterim helallik istemeye" dediğini söyledi. Kendisine geri dönülmediği söyleyen Hande Sarıoğlu, arkadaşlarıyla vedalaşmak için kanala gittiğinde Fatih Altaylı'nın yanına uğradığını ancak duyduğu söz karşısında şaşkına döndüğünü söyledi. Samimi bir şekilde Altaylı'nın yanına gittiğini söyleyen spiker, Altaylı'nın kendisine "Öyle olursa işte böyle kovulursun. Öyle poponu sallarsan böyle kovulursun" dediğini iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.