Hava Durumu

Altepe, genç iletişimcilerle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Basın İlan Kurumu'nun (BİK) İŞKUR'la ortaklaşa düzenlediği 'yeni nesil gazetecilik' eğitiminde genç iletişimcilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altepe, genç iletişimcilerle buluştu

Merinos'taki eğitimde konuşan Başkan Recep Altepe, Türkiye'nin dört bir yanından gelen ve üniversitelerin ilgili bölümlerini yeni bitirmiş gençlerden oluşan gazetecileri Bursa'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bursa'nın sanayi, tarım ve turizmde Türkiye'nin lokomotif şehirleri arasında yer aldığını vurgulayan Recep Altepe, göreve gelir gelmez Bursa'nın gerçek kimliği olan tarihi eserleri ayağa kaldırdıklarını belirtti. Ulaşım projeleriyle her geçen gün artan trafik yoğunluğunu azalttıklarını, çevre uygulamalarıyla 'yeşil Bursa' kimliğini yenilediklerini ve spor projeleriyle her yaştan insanın her yerde spor yapmasını sağladıklarını ifade eden Başkan Altepe, Bursa'yı ilgilendiren her konuya müdahil olarak şehrin geleceğinin temellerini güçlendirdiklerini söyledi. Recep Altepe, "Bu sayede Bursa'nın adı hem ülke hem de dünya gündeminde sıklıkla yer almaya başladı. Bütün bu hizmetlerin arka planında Büyükşehir Belediyemizin tüm birimlerinin yanı sıra özellikle basın birimimizin yoğun bir emeği var" dedi.

Başkan Recep Altepe, hizmete aldıkları projelerin kamuoyunca daha iyi anlaşılması için çeşitli bülten, broşür, kitapçık, dergi ve kitap gibi süreli yayınlar çıkarttıklarını anlattı. Özellikle Büyükşehir bünyesinde aylık çıkan 'Şehir Postası' ile 3 ayda bir yayınlanan 'Bursa'da Zaman' dergisinin kendileri için ayrı bir özel önem taşıdığını söyleyen Recep Altepe, bu yayınların şehrin tarihi, kültürel ve sosyal birikimini öne çıkardığını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.