Hava Durumu

Altered Carbon yeni sezonuyla geri dönüyor

Netflix'in Emmy ödülü adayı bilim kurgu dizisi Altered Carbon, ilk bölümünün yayınlanmasından iki yıl sonra yeni sezonuyla geri dönüyor. Yeni oyuncu kadrosuyla dinamizm kazanması beklenen dizinin yeni sezonuna sayılı gün kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2020 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2020 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altered Carbon yeni sezonuyla geri dönüyor

Altered Carbon yeni sezon bölümleri Şubat ayında Netflix'de

Morgan'ın klasik Siberpunk romanından uyarlanan dizi 300 yıl sonraki bir gelecekte geçen, cinayet, aşk ve ihanetlerle dolu karmaşık bir hikayeyi konu alıyor. Bilim kurgu dizileri arasında, ilk sezonu ile büyük bir kitle kazanan Altered Carbon. 8 bölümlük ilk sezonun ardından uzun bir sessizliğe bürünen dizi, 2020 yılında yeni sezonuyla geri dönüyor.

Yeni sezonda Avengers'ın yıldızlarından Anthony Mackie ve Joel Kinnaman başrolleri paylaşıyor. Dizi için henüz bir fragman yayınlanmasa da Netflix, dizinin yer aldığı sayfada bazı ipuçları yayınladı.

Takeshi Kovacs karakteri, bir dizi cinayetin dibine inmeye çalışırken, galaksiyi kapsayan, kayıp aşkı Quellcrist Falconer'ı aramaya devam edecek. Ancak her iki amacının da birbirine bağlı olması işlerin zorlaşmasına neden olacak.

Altered Carbon ikinci sezonu 27 Şubat'ta Netflix'de yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.