Hava Durumu

Altın ne kadar oldu?

11 Ocak 2021 Pazartesi günü çeyrek altın ve gram altın fiyatları, ons altın bağlantılı olarak gerileme kaydetti. Altının onsundaki düşüş iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkiledi. Yüzde 3,42'lik düşüş sonrası altının onsu yeniden bin 900 doların altına indi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2021 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2021 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altın ne kadar oldu?

Dünyanın en değerli madenlerinden biri olan ve yatırımcılar tarafından güvenli bir liman olarak görülen altın fiyatları gün içerisinde en çok takip edilen konular arasında yerini almaya devam ediyor. Salgın sürecinde yaşanan tüm gelişmelerin piyasaları etkilemesiyle beraber olumlu aşı haberleri bu yatırım aracının düşüş yaşamasına neden olmuştu. ABD'deki olaylar nedeniyle altın fiyatları yeniden düşüş yaşamaya başladı. Peki, bugün altının gramı ne kadar ve çeyrek altın kaç TL? Haftanın ilk günü altın piyasasındaki son veriler ortaya çıktı. İşte 11 Ocak 2021 son dakika altın fiyatları verileri...

11 OCAK 2021 ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altının fiyatı haftaya hareketli başlamasının ardından dün itibarıyla fiyatı tekrar güncellendi. İç piyasada gram altın 435 liradan işleme alınıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Haftanın ilk işlem gününde çeyrek altın alış fiyatı 706 lira, satış ise 716 liradan işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI BUGÜN KAÇ TL?

Yüklü miktarda yatırım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 814 liradan alınırken satış fiyatı ise 2 bin 848 lirada bulunuyor. Analistlere göre, doların içeride değer kaybediyor olması beraberinde gram altın ve gümüşün gram fiyatının da değer kaybetmesine neden oluyor. Bu düşüşlerin kalıcı olmadığını söylüyor ve altın ve dolarda yeni yükseliş rekorlarının olacağını belirtiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.