Hava Durumu

Altın yeniden yükseliyor! Gram altın kritik bandın üzerine çıktı

Altın fiyatları haftasonu öncesinde yeniden yükselmeye başladı. Bir önceki işlem gününde geriye çekilen altın fiyatları yeni bir yükselme trendine girdi. Altın fiyatlarında oluşan son tablo, uzmanların kısa ve orta vadeli değerlendirmeleri ile gram altın ve çeyrek altında son dakika fiyatları haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2020 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2020 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altın yeniden yükseliyor! Gram altın kritik bandın üzerine çıktı

Altın fiyatlarında yaşanan hareketli süreç devam ediyor. Hafta boyunca yükselme trendi içerisinde bulunan altın fiyatları, haftanın dördüncü gününde geriye yaslandı. Ons altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş nedeniytle düşen altın fiyatları gün içinde yeniden toparlandı ve yükselmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan bu gelişmelerin ardından ise oluşan son tablo sizlerle.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmelerin ardından ons altın fiyatları yeniden 1775 dolar bandının üzerinde çıktı. Uzmanların kritik bant olarak gösterdikleri bu seviyede kalıcı olup olmayacağı merak edilen ons altın fiyatları yeni güne 1776 dolar bandından giriş yaptı. Ons altın fiyatlarında yaşanan bu yükselişin ardından ise gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında oluşan son durum şu şekilde; * Çeyrek altın haftanın son işlem gününe 646 TL seviyesinden başladı.

Gram altın ise son yükselmenin ardından 391 TL'den işlem görüyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu değişim ile birlikte diğer altın fiyatlarında fiyat tablosu şöyle şekillendi. Cumhuriyet altını yeni güne 2 bin 634 TL'den giriş yaptı. Tam altın ise yeni günün ilk işlem saatlerinde 2 bin 586 TL'den alıcı bulurken yarım altın ise 1293 TL'den satılıyor. 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 358 TL.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.