Hava Durumu

Altınordu altyapıda geçmişi aradı

TFF 1. Lig'de sezona Play-Off hedefiyle başlayıp, alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Altınordu, profesyonel kategoride olduğu gibi bu sezon Spor Toto Gelişim Ligleri'nde de beklentilerin uzağında kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2020 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2020 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altınordu altyapıda geçmişi aradı

Akademi takımlarıyla son 6 yılda 10 kez Türkiye şampiyonluğu kazanan ve ülkemizi iki kez UEFA Gençlik Ligi'nde temsil eden Altınordu, bu sezon alt yaş gruplarının sadece 1'inde zirvede yer alıyor.

Kırmızı-lacivertliler, koronavirüs salgını nedeniyle futbola verilen arada Elit U19 Ligi A Grubu'nda 9. sırada, Elit U17 Ligi A Grubu'nda 5. basamakta yer buldu. Elit U16 Ligi 3. Grup'ta 3. sırada, Elit U14 Ligi 2'nci Grup'ta 2. basamakta yer alan İzmir temsilcisi, sadece Elit U15 Ligi 2'nci Grup'ta liderlik koltuğunda oturuyor. Özellikle U19 ve U17 takımlarının zirveden uzak kalması kırmızı-lacivertlileri üzüyor.

NİĞDE DÜŞME HATTINDA
Altınordu'nun altyapısından yetişen gençlerin tecrübe kazanmaları için kiralık olarak gönderildikleri hazırlayıcı takım Niğde Anadolu FK'da da işler yolunda gitmiyor. Niğde ekibi, 2. Lig Kırmızı Grup'ta bitime 6 hafta kala kümede kalma barajının 11 puan gerisinde düşme hattında yer alıyor. Hem Altınordu'nun hem de Niğde kulübünün başkanlığını üstlenen Seyit Mehmet Özkan, Niğde'nin 3. Lig'e düşmekten kurtulmasını umut ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.