Hava Durumu

Altınordu Başkanı'ndan hayrete düşüren sözler: İkincilere hiç mi yer yok!

Süper Lig biletini play-off finalinde Altay'a kaptıran Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın yaptığı açıklamalar gündemi sarstı. Özkan, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Kocaman'la ilgili açılan konuda, "Kocaman'ın çıkışını hatırladım, ikincilere hiç mi yer yok! Bu topraklar hep böyle kahpe ve nankör mü olacak!" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altınordu Başkanı'ndan hayrete düşüren sözler: İkincilere hiç mi yer yok!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, gündemi sallayacak açıklamalar yaptı. Özkan, Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman'la ilgili açılan konuda kullandığı ifadelerde aşırıya kaçtı. Özkan'ın sözleri sosyal medyanın tepkisini çekti.

İşte Altınordu Başkanı'nın ifadeleri:

"ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN"

"Yıllar önce Aykut Kocaman'ın çıkışını hatırladım. İkincilere hiç mi yer yok! Bu topraklar hep böyle "kahpe" ve "nankör" mü olacak! Altay Süper Lig'e çıktı, Allah gani gani yollarını açık etsin. Konuş, konuş, konuş. Bir de Altınordu'nun misyonunun hakkını ver.

"YABANCI OYNATMAMAK HERKESİN HARCI DEĞİL"

Bir de orada ustalığa geçiş seremonisine çıkan Hüseyin Eroğlu'dan bahset be kardeşim. 'Yabancı oynatmadan, 19-20 yaşında gençlere yer vererek buralara gelmek her babayiğidin harcı değil.' deyiver be kardeşim.

"BU TOPRAKLARIN ÇOCUKLARINA İMKAN VERECEĞİZ"

Altınordu arması bu toprakların çocuklarına güvenmeye, onlara imkan sağlamaya, onları Avrupa'nın en büyük 5 ligine ihraç etmeye yönelik çalışmalarına devam edecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.