Hava Durumu

Altınordu-Bursaspor maçı sonrası ortalık karıştı!

0-0 biten Altınordu-Bursaspor mücadelesinin ardından maç içinde Anıl'a küfür eden Oğulcan Ülgün'ün Timsah'ın soyunma odasına sözde özür diletmek için götürülmesinin ardından arbede yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altınordu-Bursaspor maçı sonrası ortalık karıştı!

HABER I TOLGA ÖZTAŞ

TFF 1. Lig'in 15. haftasında Bursaspor deplasmanda Altınordu ile 0-0 berabere kalırken maç boyunca 2 takım oyuncuları arasında sürtüşmeler yaşandı. Mücadelenin sonlarına doğru bu itiş kakışlar daha da artarken, 76. dakikada Timsah-'ın kazandığı frikik sonrasında Emirhan Aydoğan ile Yasin Ozan tartışma yaşadı. İkilinin kavgasına Anıl Karaer, Muzzaffer Kocaer ve Oğulcan Ülgün de eklendi. Yaşanan olaylar sonrası Emirhan Aydoğan ve Yasin Ozan sarı kart gördü. Bursaspor'un kullanacağı frikik öncesi Oğulcan Ülgün, Anıl Karaer'e önce küfür etti, ardından da kendisini yere attı. Bu olay üzerine Yeşil Beyazlılarda Anıl da sarı kart gördü. 0-0 biten maçın ardından Altınordulu futbolcular büyük bir sevinç yaşarken, soyunma odalasına giden körükte ortalık yine karıştı.

SÖZDE ÖZÜR DİLEMEK İÇİN

2 takım oyuncuları soyunma odasına gidilen körükten aynı anda geçerken Altınordulu genç futbolcular küfürlere devam etti. Bursaspor'un kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, yayıncı kuruluşa yaptığı flaş röportajında, "Altınordu'nun 16, 19 yaşındaki gençler sadece ana avrat küfür etmeyi öğrenmiş. Keşke daha iyi yönlerini geliştirselerdi" dedi. Bunun üzerine Altınordu Ceo'su Barış Orhunbilge ve yöneticileri Bursaspor soyunma odasına giderek tepki gösterdi. Yetmezmiş gibi Altınordu'nun doktoru Gürbey Kahveci, maçta ve soyunma odasına giderken Anıl'a küfür eden Oğulcan Ülgün'ü özür diletmek için Timsah'ın soyunma odasına götürdü. Oğulcan'ın burada da özür dileme niyeti olmamasından sonra Anıl Karaer genç futbolcuya tepki gösterdi ve soyunma odalarının olduğu bölüm de karıştı.

OLAYLAR DIŞARIYA TAŞTI

Zorlu maçta görev alan güvenlikler ile 2 takımın teknik heyeti ve bazı oyuncuların serinkanlı kalarak araya girmesiyle olaylar biraz olsun yatıştı ancak daha sonra dışarısı karıştı. İlk olarak Hüseyin Atakan Üner ve yanındaki arkadaşı Muzaffer Kocaer, Emirhan Aydoğan'a herkesin gözü önünde küfür etti. Bunun üzerine Emirhan Aydoğan da oldukça sinirlendi. 2 takım otobüsünün arasında ortalık bir daha geri-lirken, Anıl Karaer ve Özer Hurmacı başta olmak üzere diğer oyuncular da olaya dahil oldu. Gerginliğin arttığı dakikalarda polisin araya girmesiyle bir kez daha 2 takım oyuncuları sakinleşti. Son olarak İzmir ekibinin doktoru Gürbey Kahveci, Anıl Karaer'den özür diledi ve hem Bursasporlu hem de Altınordulu futbolcular otobüslerine binerek stattan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.