Hava Durumu

Altınordu ile aramızda uçurum var

Hakan Cenkçiler, "Herkes altyapı olarak Altınordu'yu konuşuyor ama onlar bizim çok gerimizde. Sadece kendilerini iyi tanıtıyorlar. Türk futboluna birçok oyuncu kazandırdık. Futbolcularımızı sahada gördükçe biz gurur duyuyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altınordu ile aramızda uçurum var

"KENDİMİZİ TANITAMIYORUZ"

AS TV'de yayınlanan Spor Özel programına konuk olan ve 12 yıldır Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörlüğü görevini üstlenen Hakan Cenkçiler, Bursaspor, altyapıdan gelen oyuncular ve Altınordu kulübünün oyuncu yetiştirme politikasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Bursaspor ile Altınordu kulüpleri arasında altyapı kalitesi açısından uçurum olduğunu belirten Hakan Cenkçiler, "Biz Bursaspor kulübü olarak Altınordu'nun çok ilerisindeyiz. Adeta aramızda uçurum var ama kendimizi tanıtmayı, pazarlamayı beceremiyoruz. Onlar bu işi iyi yapıyorlar. Baktığınız zaman Türk futboluna sayısız oyuncu kazandırmış bir kulübüz. Futbolcularımızı sahada gördükçe gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

"GENÇLERE ŞANS VERMELİYİZ"

Amaçlarının futbol okulundan maddi bir kazanç sağlamak olmadığını aksine Türk futboluna yeni genç yetenekler kazandırmak olduğu da belirten Hakan Cenkçiler, "2006 yılından beri ilerlediğimiz bir süreç var. Neredeyse tüm jenerasyonlarımızdan kaliteli isimler çıkarmayı başardık. Amacımız bilinçli futbolcular yetiştirmek. Mesela 97 jenerasyonu çok şanslı bir jenerasyon çünkü altyapılarda Avrupa'da bir- çok turnuvaya katılıp tecrübe kazandılar. Ertuğrul, Muhammed, Rüştü, Kubilay, Enes, Emirhan hepsi bizim için çok değerliler. Daha da alttan gelen yetenekli oyuncularımız var ama önemli olan onlara şans verebilmek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.