Hava Durumu

Altun'dan çirkin paylaşımlara tepki

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın dün gece dünyaya gelen bebekleri için tebrik etti. Altun, sosyal medyada bazı kesimlerin yapmış olduğu çirkin paylaşımlarla ilgili de 'Bu güzel haber karşısında bile, insanlıktan nasibini almamış bir güruh, anneliğin kutsiyetini ve çocukluğun masumiyetini hiçe sayarak organize bir saldırı ve hakaret furyası başlattı. Bu tavrı esefle kınıyor, şiddetle lanetliyorum' ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altun'dan çirkin paylaşımlara tepki

İletişim Başkanı Altun açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'ı ve eşi Esra Albayrak Hanımefendi'yi dün gece dünyaya gelen yeni yavruları vesilesiyle tebrik ediyorum. Hamza Salih'in ailesi, vatanı ve milleti için hayırlı bir evlat olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum.

Bu güzel haber karşısında bile, insanlıktan nasibini almamış bir güruh, anneliğin kutsiyetini ve çocukluğun masumiyetini hiçe sayarak organize bir saldırı ve hakaret furyası başlattı. Bu tavrı esefle kınıyor, şiddetle lanetliyorum.

Vicdan ve ahlaktan yoksun bu arsızlığın manevi, kültürel ve toplumsal değerlerimiz içerisinde asla yeri yoktur. Bu örgütlü ahlaksızlığa karşı tepkisiz kalanların riyakarlığını da görmezden gelemeyiz.

İkiyüzlülüğü ve ahlaksızlığı zihniyetlerinin bir parçası haline getirenlere karşı biz hakikatin ve ahlakın tarafı olmayı sürdüreceğiz. Kimse hakarete uğramasın, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye daha çok mücadele edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.