Hava Durumu

Altyapıda işlem tamam

Bursaspor'da 2016-2017 sezonunda altyapıda görev yapacak antrenörler, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altyapıda işlem tamam
ÜÇ YIL İÇİNDE

Yeşil Beyazlı kulübün altyapı görev dağılımı, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreniyle belirlendi. İmza törenine Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Hakan Dinçtürk, Gençlik Geliştirme Direktörü Adnan Örnek ve antrenörler katıldı. Ali Turan yaptığı açıklamada Bursaspor’un 3 yıl içinde ilk 11 iskeletinin Bursaspor altyapısından çıkan oyunculardan oluşması için ilk adımı attıklarını söyledi. Turan; “Bu sene yeni bir oluşum gerçekleşti.  Bir ay içinde altyapımızda yeni bir izleme ekibi oluşturulacaktır” dedi.  

HEDEF İSKELET 

Adnan Örnek'e teşekkür eden Turan; “Geçmiş yıllarda bu formayı terleten başta Adnan Hocamız, Turhan Şen, Tunahan Akdoğan ve Mustafa Er gibi Bursaspor’da kaptanlık yapmış isimler altyapımızda görev yapacaklar. İnşallah bundan sonra Bursaspor’un amacı bu yıl olduğu gibi A Takım’a çok sayıda futbolcu vermek. Hedefimiz inşallah 3 sezon içinde altyapıdan yetişmiş 5-6 futbolcunun Bursaspor’un ilk 11’înde iskeletini oluşturmaktır.  Bizim için en büyük mutluluk budur. Bursaspor’un gelecek temelleri inşallah buradan başlayacaktır” açıklamasını yaptı. 

O RUHU TAŞIMALI 

Hakan Dinçtürk de altyapı kaynağının denk bütçe için çok önemli olduğunu belirterek, “Bizim yönetim olarak, altyapımıza sponsorluk anlaşması ve gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri ile ilgili çalışmalarımız var” dedi. Gençlik Geliştirme Direktörü Adnan Örnek ise Bursa’nın çok değerli bir futbolcu yetiştirme potansiyeli bulunduğunu ve tüm hedefin A Takım’a kişilikli, Bursasporluluk ruhunu taşıyan futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi. U21 Takım Sorumlusu Turhan Şen de; “Daha iyi bir şekilde çalışarak Bursaspor’u seven arkadaşları yetiştirmenin mücadelesini vereceğiz” ifadesini kullandı. 

2016-2017 altyapı görev dağılımı

Adnan Örnek: Gençlik Geliştirme Direktörü, Turhan Şen: U21 Takımı Sorumlusu, Fazlı Tan: U21 Takımı Antrenörü, Tunahan Akdoğan: U19 Takımı Sorumlusu, Muzaffer Kabadayı: U19 Takımı Antrenörü, Harun Şen: U17 Takımı Sorumlusu, Nurgut Ak: U16 Takımı Sorumlusu, Mustafa Er: U15 Takımı Sorumlusu, Serkan Türkay: U14 Takımı Sorumlusu, Mesut Aldanmaz: U13 Takımı Sorumlusu, Hacı Murat Yılmaz: U11-U12 Takımı Sorumlusu, Hakan Cenkçiler: Futbol Okulu Koordinatörü, Yılmaz Burul: Gelişim Ligleri Sorumlusu, İbrahim Gırak: Kondisyoner, Metin Akdemir: Kaleci Antrenörü, Kadir Koray Tanrıverdi: Kaleci Antrenörü, Naim Gürel: Kaleci Antrenörü, Mehmet Coşkun Özdemir: Analiz Uzmanı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.