Hava Durumu

Altyapıda yeni dönem

Bursaspor Futbol Akademisi'nde, 2018-2019 sezonunda görev yapacak olan Gençlik Geliştirme Kurulu üyeleri Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan törenle tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altyapıda yeni dönem

Bursaspor Kulübü 2018-2019 sezonunda bünyesinde yer alacak altyapı antrenörlerini ve yeni Gençlik Geliştirme Kurulu üyelerini belirledi. Dün Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuyla ilgili konuşan Yeşil Beyazlılar'ın Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş, "Tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince geçen sezon uygulanmaya başlanmış olan Gençlik Geliştirme Kurulu'nun yenilenmiş kadrosunu sizlere tanıtmak istiyorum. Bursamıza büyük hizmetleri bulunan değerli spor adamı Gençlik Spor İl Müdürümüz Doç. Dr. Süleyman Şahin hocamız bu kuruma başkanlık yapacaktır. Rıdvan Özkan ve Serhat Arı ile birlikte Bursaspor'a hizmet edecekler. Kendilerine bu görevi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Gençlik Spor İl Müdürü ve Gençlik Geliştirme Kurulu Üyesi Doç Dr. Süleyman Şahin ise, "Bursaspor için verilen görevi bugüne kadar hiçbir zaman reddetmemiz mümkün olmadığı için elimizden gelen tüm imkanı bilgi birikimimizi Bursasporumuzun altyapısında Gençlik Geliştirme Kurumumuzda yapacağız. Bu kurum 3 üyeden oluşuyor. Rıdvan Özkan ve Serhat Arı gibi değeri iki isimle beraber bu kurumda altyapının daha güçlenmesi için çalışacağız" diye konuştu.

Törende yer alan Timsah'ın Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Ümit Şengül ise, "Çok zor ve meşakkatli bir yola çıkıyoruz. Uğraşacağız, çalışacağız, çabalayacağız, ben ve ekibim çağın gerekliliklerine uyum sağlayan, sürekli kendisini geliştiren oyuncular yetiştireceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.